Table on fire
poniedziałek, 1 maja 2017

Kanapka z szarpaną wieprzowiną po azjatycku (pulled pork)

›
Odkąd odkryłam, że przygotowanie szarpanej wieprzowiny to całkiem prosta sprawa, wymagająca jedynie odrobiny cierpliwości (niekoniecznie po...
1 komentarz:
niedziela, 26 czerwca 2016

Makaron z wieprzowiną po wietnamsku

›
Kilka dni temu trafiłam na bloga THE WOKS OF LIFE i moja lista "do zrobienia" powiększyła się o jakieś trzydzieści pozycji... J...
3 komentarze:
sobota, 9 kwietnia 2016

Mini serniczki Reese's

›
Są TAKIE słodkości, obok których po prostu nie sposób przejść obojętnie. Te babeczki dokładnie do nich należą. Uwielbiam masło orzechowe,...
wtorek, 5 kwietnia 2016

Tort kajmakowo - gruszkowy

›
Jeden z najlepszych tortów, jakie robiłam. Nie za słodki, wilgotny, delikatny, wszystko do siebie pasuje. Po prostu ideał! :)  ...
1 komentarz:
niedziela, 14 lutego 2016

Falafel w chlebku pita z sosem z pistacji i awokado

›
Dzisiejszej streetfoodowej potrawy chyba nie muszę nikomu przedstawiać, ani zachęcać do wypróbowania. To prawda, że przygotowanie tego da...
niedziela, 7 lutego 2016

Pieczona łopatka wieprzowa

›
Długo kusiły mnie różnego rodzaju przepisy na pulled porki, czy w ogóle powoli duszone mięso. Zazwyczaj w tygodniu nie jadam mięsa, ale w...
wtorek, 1 września 2015

Kremowe lody z borówkami

›
Od zawsze uwielbiałam lody i marzyłam o maszynie do lodów. Tak się złożyło, że w końcu mam w swojej szafie sorbetierę, więc... zapraszam ...
1 komentarz:
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer

O mnie

Moje zdjęcie
Weronika
Wyświetl mój pełny profil
Obsługiwane przez usługę Blogger.